Ознака: најголема банка

Вести

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност.  УО на банката ќе одржи состанок за […]