Ознака: Најголемото

Сцена

Најголемото Youtube шоу во Скопје!

Најпознатите јутубери од Македонија и регионот ќе настапат на сцената во Вип Арената “Борис Трајковски“ на 19. мај 2019 година со почеток во 13 часот. Ќе имате ексклузивна можност да ги видите […]