Ознака: најголемо

Занимливости

Американска двојка направи најголемо парче пица во светот

Американската двојка Џеј Пи Лембејс и неговата сопруга Џулија направија најголемо парче пица во светот.Лембејс и неговата партнерка го водат Јутјуб каналот HeelthyJunkFood и прават различна храна како KFC стапчиња […]