Ознака: најголем аеродром

Вести Свет

Претседателот Иванов ќе присуствува на отворањето на најголемиот аеродром на светот

Денес во Истанбул во присуство на повеќе од 50 високи функционери од целиот свет, меѓу кои и македонскиот претседател Ѓорге Иванов, турскиот претседател Ердоган  ќе го отвори најголемниот аеродром на […]