Ознака: најгрда боја

Занимливости

ОВА е најгрдата боја на светот: толку е одвратна што на сите им се ГАДИ од неа!

Некои ја нарекуваат „Pantone 448 C“, други „opaque couché“. Некои дури и ја нарекуваат „Смрт“ во обид да доловат колку ужасно ја доживуваат.Експертите ја избраа оваа одвратна зеленокафена боја како […]