Ознака: најгрдо куче

Занимливости

Ова е НАЈГРДОТО КУЧЕ на светот!

Запознајте го Свипи.Во натпреварувањето биле земени во предвид „грдиот изглед, смрдеата, несиметричноста, како и наследените и стекнатите болести“.   Победникот се вика Свипи, а неговиот сопственик, Џејсон Вурц си отиде […]