Ознака: најдебела жена

Живот

Почина најдебелата жена на светот која цели 25 години била врзана за кревет

Во болницата била примена во текот на април и постојано лежела во кревет без никаква можност да зборува.Некогаш најдебелата жена на светот, Египќанката Еман Абдул Ати од Абу Даби, починала […]