Ознака: најдебело момче

Вести

Почина најдебелото момче во светот

Мајката на Џанг го донираше неговото тело за медицински истражувања.23-годишниот Џанг Хангун од Шенјанг, Кина, почина во понеделникот поради срцева слабост. Мајката на Џанг го донираше неговото тело за медицински […]