Ознака: најдебел

Занимливости

Најдебелиот човек во светот ослабел 300 килограми!

Пол Мејсон, човекот кој порано бил познат како најдебел во светот, симнал две третини од својата тежина. Кога бил најдебел, тежел неверојатни 450 килограми! Мејсон бил толку тежок што не […]