Ознака: најдена во кеса

Црна хроника

Ужасна глетка: Жената најдена во кеса лежела до коски и говедски глави (ВИДЕО)

Дива депонија на која се расфрлани коски, говедски глави, во црна кеса го криела телото на мртвата жена која беше пронајдена во скопско Горно Оризари, за која се претпоставува дека […]