Ознака: најдени 44

Свет

Ужас во Мексико: Во бунар спакувани во 119 кеси најдени 44 раскасапени човечки тела

Во мексиканската покраина Халиско, полицијата во бунар најде остатоци од 44 човечки тела. Форензичарите за судска медицина во Мексико идентификувале 44 тела пронајдени во бунар во мексиканската држава Халиско, недалеку […]