Ознака: најди се

Кулинарство пулсот на трпезата

Сода бикарбона и за миење на зеленчукот. Погледнете го видеото

Секогаш сме се прашувале кој е најправилниот начин да се измие зеленчукот. Погледнете го видеото Во  видеото погоре ќе погледнете неколку начини и ќе се изненадите. Миењето на зеленчукот и […]