Ознака: најдобар метод

Магазин

Воопшто не е тешко: Најдобриот метод за одвикнување од цигари

Најчесто има два начини за одвикнување од цигари: одеднаш или постепено „одвикнување“. Едно истражување сега вели дека најдобар метод е одеднаш да ги откажете цигарите. Никола Линдсон Хол од Универзитетот […]