Ознака: НАЈДОБАР МЛАД НАУЧНИК

Вести

Објавен повик за избор на најдобар млад научник за 2016 година

Објавен е јавниот повик за избор на „Најдобар млад научник“ за 2016 година, признание што седма година по ред го доделува претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов.Јавниот повик е отворен до […]

Вести

Доделено признанието „Најдобар млад научник“ за 2015 година

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов денеска го додели признанието „Најдобар млад научник” за 2015 година на д-р Михаела Ангелова, која работи на полето на биоинформатика. Таа е избрана […]