Ознака: најдобар полицаец

Македонија

Бранимир Китановиќ најдобар полицаец, а Елвис Далипи најдобар пожарникар во Скопје за 2018 година

Бранимир Китановиќ е прогласен за најдобар полицаец, а Елвис Далипи за најдобар пожарникар во Скопје за 2018. година. -Вработен сум во Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје, работам во […]