Ознака: најдобар програмер

Останати спортови

Марко Чаласан еден од тројцата најдобри млади програмери

Агенцијата за млади и спорт денеска додели ваучери за петте најдобри млади програмери. Првите три места и 40.000 денари отидоа кај Марко Чаласан, Владимир Максимовски и Филип Михов, додека пак […]