Ознака: најдолга коса

Занимливости

Таа има најдолга коса на светот, а рекордот го собори поради траума од детството

Една девојка од Индија, ја чува својата титула на тинејџерка со најдолга коса на светот повеќе од една деценија. Признанието е резултат на нејзиното лошо искуство со шишање во фризерски […]