Ознака: најзагаден Карпош

Вести Македонија

Во Македонија и утрово воздухот отровен

Воздухот во Македонија и утрово е загаден, а многу високо ниво има во скопски Карпош. Високо загадени се Струмица, Битола, Тетово и Гостивар, а за нијанса помало загадување има во Куманово, […]