Ознака: најздрава намирница

Живот

Ова е НАЈЗДРАВАТА намирница на светот

Ја викаат и намирница на идината, бидејќи содржи лековита моќ за човечкиот организам.Аронијата ефикасно го прочистува човечкиот организам од штетните работи и тешките метали и затоа е корисна против малигните […]