Ознака: најздрава нација

Живот

Ново истражување ја откри најздравата нација, Македонија е на 56. место

Македонија е на 56. место во светот според индексот на здравје на земјата, според истражувањето на „Блумберг“ кое било спроведено во 169 земји. Од државите во регионот Хрватска е на […]