Ознака: најздрава храна

Живот

Која е најздравата храна од конзерва?

Наскоро ќе помине една година откако многумина од нас почнаа да „складираат“ залихи на средства за дезинфекција, тоалетна хартија и конзервирана храна дома. Овие залихи беа предвидени за деновите поминати […]