Ознака: најкраток

Занимливости

Дали знаете колку минути трае најкраткиот меѓународен лет?

Авио-линијата на „Аруба ерлајнс“ ги поврзува карипскиот остров Аруба и градот Пунто Фихо на северот од Венецуела. Овој лет трае само 8 минути и веќе е прогласен за најкраток во […]