Ознака: најкус во Турција

Економија

Во Македонија работниот век на работниците е 32 години

Според податоците од анализите направени од “Еуростат“ просечниот работен век во Македонија изнесува 32 години. Индикаторот за должината на работниот век, според “Еуростат“, покажува колку едно лице кое е во моментов […]