Ознака: најкус рок

Балкан Вести

Да се проверат сите издадени пасоши во последните 5 години, бара Борисов

Како што јавува бугарската телевизија БТВ бугарскиот премиер Бојко Борисов побарал од МВР на Бугарија и ДАНС (Државната агенција за национална безбедност) да извршат проверка на сите издадени бугарски документи […]