Ознака: најк

Вести Спорт

Најк ги затвора сите продавници цо САД и Западна Европа

Nike Inc. ги затвора сите продавници за малопродажба во САД и Западна Европа за да помогне во забавување на ширењето на коронавирусот. Затворањата, во кои спаѓаат и Канада, Австралија и […]

Занимливости

„Челичната калуѓерка“ се појави во реклама и направи БУМ на социјалните мрежи!

Не е првпат компанијата „Најк“ во своите рекламни кампањи да вклучува специфичен избор на луѓе.Во најновата кампања, насловена „Unlimited Youth“, се појавува 86-годишна калуѓерка, која или ќе ве инспирира или […]