Ознака: најлонски дрес

Сцена

Момчето со најлонски дрес од Меси конечно го запозна својот идол!

„Го  сакам Меси  а неговиот дрес значи  дека и  тој  ме сака мене“, рекол  5- годишниот Муртаза Ахмади откако  во  фебруари, благодарение на Уницеф чиј амбасадор е Меси, добил вистински […]