Ознака: најлоши возачи

Магазин

Анкета: Сопствениците на “БМВ“ се најлоши возачи

Истражувањето направено во Британија откри кои се сопствениците, за кои другите возачи сметаат дека се најлоши во сообраќајот. Како што пренесува “Телеграф“, сопствениците на возилата на “БМВ“ се оценети како […]