Ознака: најлош ден

Живот

НАЈЛОШ ДЕН ВО ГОДИНАТА: Денес не патувајте, останете дома!

Како овој месец да не е доволно луд, па и зимската краткоденица ќе биде вистински пекол, благодарение на еден космички инцидент, кој последен пат се случил пред 350 години.Според зборовите […]