Ознака: Најмије Рамиз

Вести

Министер и без ресор и без диплома: Кого лаже Мерко дека докторирал?

Во записникот на Државниот просветен инспекторат, покрај Мерко, можат да се најдат и имињата не неговата ќерка Најмије Рамиз Мерко Забзун, неговиот син Генц Мерко, за кои Државниот просветен инспекторат […]