Ознака: најмладиот пациент

Живот

Уште шест нови случаи со морбили

Само вчера се регистрирани шест нови пациенти со морбили (мали сипаници). На Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби се хоспитализирани 20 пациенти, меѓу нив и едномесечно бебе со Даунов […]