Ознака: најмногу кучиња

Македонија

АХВ ќе го решава проблемот со бездомните кучиња

Агенцијата за храна и ветеринарство се зафати со создавање услови за решавање на проблемот со бездомните кучиња. Како што соопштија денес испратен е допис до сите општини кои имаат законска […]