Ознака: најмногу

Балкан Вести

Со снегот во регионот стигнаа и невољите

Утринава и Подгорица се разбуди под снег. Според податоците на црногорскиот Хидрометеоролошки завод, во главниот град на Црна Гора паднале 7 сантиметри снег. Возачите се предупредуваат да бидат внимателни, затоа што […]

Економија

Што најчесто купуваат Македонците онлајн

Македонските граѓани преку Интернет најчесто купуваат облека и спортска опрема. Државниот завод за статистика во првото тримесечје од 2018. година спроведе анкета од која се гледа дека Интернет продажбата за една […]