Ознака: најнесреќни

Живот

ПОРАЗИТЕЛНО: Македонците се најнесреќни во регионот

Македонците се најнесреќни во регионот, покажува листата на Обединетите нации објавена денес. Македонија, од вкупно 150 земји, е на 94-то место. Со тоа, нашата држава според индексот на среќата е […]