Ознака: најниска плата

Вести

Македонија со најниска плата во регионот, Словенија со највисока

Македонија е со најмала просечна плата во регионот на поранешна Југославија, додека Словенија е на врвот на листата, јавува Анадолија. Словенија со реализирана месечна нето плата од 1.077,77 евра за […]