Ознака: најниска

Економија Македонија

Македонија има најниска просечна плата во регионот, Словенија највисока

Највисоката просечна плата во регионот за мај оваа година е исплатена во Словенија и изнесува 1.113,88 евра, додека најниската во Македонија и изнесува 413,67 евра. Просечната плата во Хрватска изнесува […]