Ознака: најнова креација

Магазин

Светлана одново ги освои нашите срца: Нејзината најнова креација од коса допре до целата нација

Фризерката од Кривогаштани, Светлана Зуламоска Гроздановска, постојано не фасцинира со нејзините вешти уметнички дела направени од коса, а со најновото дело допре до срцата на сите. На 5-ти октомври, или […]