Ознака: најновото задолжување

Економија

Колку изнесува најновото задолжување на Владата?

Денес Министерството за финансии одржа аукција на државни обврзници со кои државата се задолжи за нови 2,4 милијарди денари, односно околу 39 милиони евра. Ова е едно од низата задолжувања […]