Ознака: најопасна намирница

Живот

Руски доктор тврди дека ова е најопасната намирница – ги уништува цревата, го нарушува имунитетот

Рускиот доктор Виктор Хрушчов, автор на книгата за подмладување преку исхрана, смета дека еден од поголемите проблеми на денешницава е лебот. Сите знаеме дека лебот не е ист ‘како некогаш’ […]