Ознака: најопасниот

Занимливости

„Esperanca“ – Најопасниот затвор во светот

Злогласниот затвор за мажи „Esperanca“, кој се наоѓа во Салвадор претставува толку голема опасност, што дури и тамошните вработени полицајци се приморани постојано да бидат маскирани, притоа чувајќи 5.000 затвореници […]