Ознака: најотпорното

Занимливости

Сте го виделе ли ова животно досега

Водната мечка која може да преживее и на најниски температури и на највисоки температури живее околу 200 години. Често се вели дека бубашвабите можат да преживеат нуклеарна експлозија. Но, постои […]