Ознака: најплатените професии

Вести

Ова се најплатените професии во Македонија, кој зема плата од скоро 100.000 денари?

Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2017-та година просечната нето плата изнесувала 23.196 денари што во споредба со претходниот месец изнесува за 163 денари помалку.Со месечно покачување […]