Ознака: Најпосакуваниот доктор

Живот

Најпосакуваниот доктор на светот: Жените кај него и здрави би чекале на ред

37-годишниот Џовани Анџиолини станал вистински хит на Инстаграм, а неговите заводливи фотографии ги оставија жените ширум светот без здив. Имено, Анџиолини од Италија е веќе прогласен за најпосакуван доктор на […]