Ознака: најпродавани

Фото

20 најпродавани мобилни телефони на сите времиња

Мобилниот телефон минатата недела го прослави 40-от роденден, а за многумина овој пронајдок е еден од најважните пронајдоци на последните 100 години. Погледнете кои дека мобилни телефони се најпродавани од […]