Ознака: најпродуктивни работници

Економија

Објавена листа на европски земји со најпродуктивни работници: Како е рангирана Македонија на оваа листа?

Реформите на пазарот на трудот се приоритети во земјите од Западниот Балкан. Според статистичките податоци, овие земји заостануваат во споредба со просекот на Европската Унија. Иако работниците во Албанија имаат […]