Ознака: најризичните земји

Дестинации

Ова се најризичните земји за патување во 2021 година

Компанијата „International SOS“ која се занимава со здравствени и безбедносни услуги, ја објави годишната листа на најризични дестинации за патување за 2021 година. Листата се составува секоја година врз основа […]