Ознака: најроби

Живот

Спиела со професор за висока оцена, но тој ја излажал: Одлучила да му се одмазди на најбрутален начин!

„Некои професори заслужуваат смрт“, напишала бесна студентка на која не ѝ се исплатила аферата со професор на факултет.Студентка тврди дека професорот не ѝ дал да помине на испит, иако ѝ […]