Ознака: најсиромашниот

Занимливости

Преживува благодарение на изгубените парички по улиците кои ги собира со магнет

Постојано сме сведоци на секојдневното пронаоѓање на паднати предмети, пари, документи и што ти уште не, но сепак ретки би биле оние луѓе кои со нивното пронаоѓање би направиле вистински […]