Ознака: најскапа маска

Живот

Најскапата заштитна маска на светот: Направена е од злато и дијаманти, а од цената ќе ви се заврши во глава

Израелската компанија за накит прави најскапа заштитна маска на светот, златка, прекриена со дијаманти чија вредност ќе биде 1,5 милиони долари Маската ќе биде изработена од 18 каратно злато и […]