Ознака: најскапа

Економија Македонија

Најскапата патарина во Македонија ќе чини 100 денари

Со одлука на Владата, од следната недела и официјално ќе биде пуштена во употреба и првата од двете патарини на автопатот Демир Капија-Смоквица. Ќе чини најмногу од сите патарини кои […]