Ознака: најскапи фудбал

Меѓународен фудбал

Најскапите во фудбалот

“Pluri Consultoria”, бразилкската маркетиншка агенција, за потребите на бразилското списание Globoesporte ја процени точната вредност на најдобрите светски фудбалери.  На првото место очекувано се најде Лионел Меси, пред Кристиано Роналдо […]